lördag 31 december 2016

Så har ett år kommit och gått...


Så har 2016 kommit och gått och mycket har hänt - både positivt och negativt, men om jag på något sätt ska sammanfatta året så har det mestadels snurrat lite för fort och jag har lovat mig själv att det är dags att jag lär mig lite av Sudden och försöker att bara vara lite mer under kommande år.


2017 är än så länge något som ligger dolt i framtiden, men ett beslut som kommer påverka mycket - det vet jag redan nu - är att jag efter mycket tankemöda och funderingar har valt att lämna Röda Korsets styrelse lokalt här hemma. Jag har helt enkelt inte orken och energin att jobba i motvind hela tiden. Det har varit ett tufft beslut att ta, aktiv sen 7-årsåldern som jag har varit, men när tiden med nära och kära blir lidande - då är det dags att ta steget. Och jag hoppas ju att det finns andra uppdrag som ligger där och väntar framöver när jag har fått landa lite.


Jag har upptäckt yogan och det ger mig välbehövliga pauser när livet snurrar lite för fort. Tyvärr har jag inte klarat av att delta lika mycket under hösten då envisa sjukdomar har avlöst varandra, men våren hoppas jag återigen ska bli yogatid.


Året har också inneburit en hel del fix på hemmaplan. Våren ägnades åt att renovera våra fallfärdiga grythyttanmöbler och sommaren och hösten till verandabygge.


Veckan innan midsommar fick jag möjligheten och förmånen att följa med Helen, Ebba och Alva till Mallorca. Det var en häftig, men tidvis utmanande vecka när vi mest badade och jagade Bamse.I övrigt har året bjudit på allehanda utmaningar och en av den största har varit mitt nya jobb. Jag har lärt mig otroligt mycket, men har mycket kvar också. Fast jag trivs väldigt bra och ångrar inte att jag tog chansen när jag fick den.

Väljer att avsluta denna korta tillbakablick med några bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar