måndag 14 augusti 2017

Ibland behöver man påminnas...



På Facebook får man ibland tillbakablickar på saker i sitt flöde och i morse hade jag just en som om vad jag hade lagt upp för ett år sedan. Tänk då hade vi bara en tom stomme.



Idag däremot - precis ett år senare - har vi ett helt underbart uterum som står emot väder och vind. Trots sommarens minst sagt risiga väder är det få kvällar vi inte har avslutat där ute. Så lite TV som vi har sett i sommar har vi nog aldrig sett. Det har funnits så många andra saker att pyssla med eller så har vi vara suttit ner och unnat oss att njuta av lugnet.



Sudden gillar även han att vara i uterummet för det är otaliga kvällar som han har kommit i rullat ihop sig bredvid någon av oss i soffan. Och lite då och då har han legat kvar morgonen efter när vi har kommit ut.



Annars vill ju våra soctala lilla fyrbening gärna vara ned när det händer saker och idag har han och husse grejat i förrådet till hans förtjusning.



Både trumlådor, gamla mattor och stativfodral har kommit fram. Det ena mysigare än det andra att testa.



Nu ligger han och husse bredvid mig i sängen och Sudden snarkar gott. Gissa om det är mysigt och sövande. God natt där ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar