fredag 25 november 2016

Mörkt och tråkigt där ute...

Oj så fort tiden går ibland - livet bara rullar på just nu och skulle jag kunna önska fritt skulle det bli fler timmar till mitt dygn och mer ljus.


Det var så fint och ljust när snön kom, men nu har den regnat bort igen. Och med regnet kommer också halkan och det är inte så kul med vår 60 meters grusväg upp från huset till vägen.


Hoppas bara att det kommer mer snö snart för så vuxen jag är så gillar jag snön när den kommer. Men det behöver inte komma så jättemycket av den vita varan. Det räcker med någon decimeter men ljuset behövs verkligen nu. 


Förra veckan var jag med om något riktigt annorlunda och kul. Anja Pärson var i Ljusdal och föreläste om att vara bäst när det gäller. Det var en fullsatt biograf som fick följa med på nedslag under hennes karriär och fick höra en del sånt som inte nådde pressen under hennes karriär - tex hur hon tänkte efter vurpan i Vancouver.


Det var ett skönt avbrott i ett annars hektiskt vardagsliv. Det snurrar lite för fort just nu och det där med att det snart är advent - ja, det har jag bara till hälften registrerat. Men idag fick vi i alla fall upp en ljusslinga i granen ute med Jockes hjälp.


Kanske inte den slinga jag skulle ha valt själv med alla färger, men konstigt nog funkar det.Måste försöka ta mig tillbaka till att uppskatta de små lugna stunderna i livet igen - för de kommer och går lika fort igen. Får nog börja studera vår avslappningsmästare här hemma lite ner ingående, för katter kan verkligen konsten att slappna av och Sudden är väldigt duktig på det.


Jag har trots allt hunnit med att träffa mosters gofis några timmar, även om anledningen till träffen var mindre kul, men hon hann förstås busa till det. Här provar hon Johnnys skor med assistans av mormor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar