lördag 1 augusti 2015

Starten på nåt nytt

Visserligen har jag och Johnny delat bostad en längre tid nu, men idag blev det liksom lite mer på riktigt. Lägenheten är utstädad och nycklarna lämnade så från och med idag är jag Tallåsenbo till 100%. 


Det var verkligen skönt när allt var klart för både jag och Johnny har nog lite till mans funderat på om vi skulle hinna klart till den sista. Igår gick flyttlasset och idag - med ungefär en halv dags marginal var det utstädat och klart.

Visst kommer jag att sakna den mysiga lägenheten, men jag flyttar ju till något bra och nytt! Det känns väldigt bra! När nycklarna var lämnade passade vi på att fira med en fika på Rosehills.


Och när vi ändå fikade passade vi på att titta på målningarna i Glashuset. Jag hittade en vacker favorit, men tyvärr har vi ju så mycket tavlor att det inte finns plats på väggarna här hemma!Efter det vad det så dags att ta tag i röran här hemma! Tack och lov för fullmånen som har hållit oss vaken länge!


För tiden har verkligen behövts! En hel del fix har vi hunnit med, men mycket återstår...

Min soffa har i alla fall provsuttits av Sudden och blivit godkänd både i delar...


Och även monterad! 


Men nu känns det verkligen i kroppen att vi har varit igång i snart ett dygn. Man är rejält matt i kroppen och hoppas nu bara att jag lyckas sova några timmar innan dagens strapatser drar igång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar