onsdag 12 augusti 2015

Underbara dagar


Semestern börjar närma sig sitt slut och på måndag är det dags för skrivbord och vardag igen. Det känns väldigt bra att vi fick en hel del sol och värme under sista semesterveckan. 


Trots att det grekiska tempot är betydligt lugnare än hemma har vi hunnit med både Chania, Platanias, Elefonisson rosa sandstrand och Knossos ruiner.

Först idag har vi bestämt oss för att stanna på hotellet och koppla ner ytterligare. Det lär behövas att lagra energi inför hösten och kommande strapatser.

Vi njuter i fulla drag av serverade måltider tre gånger om dagen och däremellan fri bar. Av skräcklarmen om den dåliga ekonomin innan vi åkte ser vi inte mycket annat än byggen som har stannat av och några igenbommade affärer inne i Chania. I stort sett alla bankomater vi har gått förbi är i funktion och matvaror fylls på. Gissar dock att det kan vara lite värre på fastlandet.

De flesta roliga bilderna ligger på min stora kamera, men här kommer några som jag har fångat i mobilen. Naturen är förvånansvärt lika den på Västbanken även om det är något grönare och frodigare. Men när jag såg alla olivträd och den röda jorden längtade jag lite dit igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar