fredag 13 november 2015

Fulltecknade dagar

Just nu går dagarna verkligen i ett. Är det inte jobb och renovering hemma så är det något uppdrag för Röda Korset. Visst är det kul att det händer saker, men ibland skulle jag önska att det snurrade lite mindre fort så jag skulle få lite tid för att bara vara. 

Tur är att jag ibland kan koppla av med lite matlagning och en och annan tur i skogen. Förra helgen fick jag lite av båda och jag njöt i fulla drag. På söndagsförmiddagen blev det en sväng i svampskogen med Johnny och Jocke. Och jo, vi hittade trattisar! 


På kvällen blev det sedan lite matlagning med både kålpudding och stekt fläsk ned rotmos.


Trist väder ute - kallt och mörkt gör att det blir mer tid över för inomhusprojrkt och vår relaxavdelning i källaren börjar verkligen ta form. Tur att jag har en så händig sambo för skulle jag göra det själv hade det förmodligen inte blivit av.


Sudden gillar också mysfaktorn i källaren och något säger mig att vi kommer få en hel del sällskap av honom där nere.


Under renoveringen har det kommit fram en hel del spännande saker. Bland annat en låda för champagne som nu är underrede på ett bord, en gammal halstablettslåda i plåt, en häftig etikett och en korg från Pigg-Calles.


Vad gäller Röda Korset har veckan varit relativt lugn och det har mest blivit kapsylmössor i allehanda färger. Dessutom har den reklamfilm jag spelade in för stickningen nu blivit helt klar och det går att se den här: https://www.youtube.com/watch?v=rBTRV49ydJU

Jag har också fått veta att jag har blivit nominerad till kommunens frivilligstipendium. Hedrande, men det är ju många som blivit det så hur det går återstår att se.


Idag är det smörgåstårtans dag och då tyckte jag det passade bra med en egengjord sådan som fredagsmys.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar