onsdag 11 april 2012

Jobbig, men rätt nyttig erfarenhet

Är inne på fjärde veckan på kryckor nu och det börjar tära rejält, inte bara på humöret. Som om inte värken var nog blir allt vardagligt så mycket värre. Bara att försöka handla känns nästan oöverstigligt - det är ett projekt att få med sig korg eller vagn. Dock har jag kommit på att det lättaste är att handla lite per gång och stoppa direkt i en kasse. Då får man varorna med sig även om man måste handla nästan varje dag...

Jag som ju har så svårt att be om hjälp blir lika positivt överraskad varje gång någon - känd som okänd - erbjuder sig att hjälpa till. Det är ju så mycket lättare att ta emot hjälp än att be om den, så tack till alla som på ett eller annat sätt har hjälpt mig under dessa veckor.

Visst det har varit och är fortfarande väldigt jobbigt, men också väldigt nyttigt att från den justerades synvinkel se hur lätt vardagslivet påverkas när man inte kan fungera som det är tänkt. Vad alla jobbiga trappor, smala passager och hala golv kan ställa till när inte ben eller för den del armar fungerar som de ska. Så hjälplös man snabbt känner sig!

Då blir man väldigt tacksam över att veta att jag om några få veckor kan slänga iväg kryckorna för att förhoppningsvis aldrig behöva dem igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar